mit økonomiværktøj

Til alle

Ledelsestilsyn

mitøkonomiværktøj

“Mit Økonomiværktøj gør økonomien meget mere gennemsigtig og har derfor en afledt effekt på hele måden at arbejde med økonomi og styring Gennemsigtighed optimerer: Budgetlægning, korrekt bogføring, rettidig opmærksomhed på problemområder – altså en generel forbedring af økonomistyringen.”

Planlæg jeres lønændringer, helt ned på individ niveau.
Med Mit Økonomiværktøj får I nemt et overblik over jeres forventede lønforbrug, både nu og i fremtiden.

Bilagskontroller efter jeres revisionskrav og godkend med et enkelt klik.
 

Læs mere om hvordan I skaber en mere gennemsigtig økonomi og får bedre økonomisk styring i jeres organisation.

Hent vores pdf og læs mere om Mit Økonomiværktøj. PDF åbner i nyt vindue.

Kontakt os

Har du lyst til at vide mere om Mit Økonomiværktøj, så book os til et uforpligtende møde og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer, eller ring på 35 36 21 44.