Små løsninger,

til store udfordringer

Illustration af systemet HRDialog. Alt vist data er demodata.

HRDialog programsuiten, består af tre moduler: HRLønforhandling, HRMedarbejder og HRAnonym. Hver af disse moduler tilbyder unik funktionalitet, der adresserer forskellige behov inden for HR-processer.

Hos DBVision er vores mission at lette arbejdsdagen i det danske erhvervsliv. Derfor har vi udviklet applikationen HRDialog med lønforhandlingsmodulet  HRLønforhandling. En nem og sikker løsning for chefer, tillidsrepræsentanter, HR-medarbejdere og medarbejdere med forhandlingsret.

Systemet kan anvendes både som en internetløsning med brug af NemID eller som en intranet løsning med brug af AD.

HRLønforhandling

HRMedarbejder​

HRMedarbejder giver dig et omfattende overblik over medarbejdernes mål og trivsel. Det muliggør også let oprettelse og sikker håndtering af formularer til blandt andet PULS, MUS, APV og udviklingsplaner. 

Processen fra oprettelse til godkendelse er forenklet, hvilket sikrer, at ledere altid er opdaterede. Desuden er HRMedarbejder et fleksibelt værktøj, der kan tilpasses til en række dialogformer, herunder MUS, 1:1-samtaler og tilfredshedsundersøgelser.

HRAnonym indsamler feedback og vurdere arbejdsmiljøet ved at garantere fuldstændig anonymitet. Dette skaber et miljø, hvor medarbejdere føler sig trygge ved at dele deres tanker og bekymringer uden frygt for negative konsekvenser.

HRAnonym

Den Tekniske Løsning

Løsningen lægger sig op af LDV, da data gemmes i en Microsoft Server database og rapporterne afvikles i SQL Server Reporting Services. AD eller NemID anvendes til afgangssikkerhed og der etableres Linked Server mellem LDV databasen og lønprognosedatabasen og det samme hvis det er muligt til Tidsregistreringssystemet.

Hent vores pdf og læs mere om HRLønforhandling. PDF åbner i nyt vindue.

DBVision er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.
Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Ønsker du en demonstration af produktet eller vil du høre nærmere omkring priser?
Kontakt os på 35 36 21 44.