Små løsninger,

til store udfordringer

Løsninger

DBVision tilbyder vi en række administrative løsninger til både statslige, kommunale og private virksomheder og organisationer, der er udviklet i samarbejde med brugerne. Hos DBVision ønsker vi at lette din arbejdsgang og samle alt du behøver ét sted, så du slipper for at klikke dig igennem adskillige programmer. Vores løsninger er webbaseret med sikkert login, typisk i form af NemID eller AD login – dette gør det let tilgængeligt og intuitivt for virksomhedens medarbejdere.

gymelev

GymElev

Budget STAT

GymElev

GymElev er et digitalt redskab til køb af billetter, online betaling, samtykkeblanketter, mv. som en række gymnasieskoler har udviklet i fællesskab.
Når du klikker på linket til GymElev, viderestilles du til NemID, der fungerer som login til GymElev.

GymElev er en webbaseret løsning, der håndterer alle aspekter i forbindelse med studieture – og alle andre typer af betalingsarrangementer – og alle former for samtykkeerklæringer fra elever eller deres værger.

Den enkelte skole styre selv den daglige drift af GymElev. Applikations og driftsupport varetages af DBVision.

gymelev1
løsninger

Budget STAT

BudgetStat består af to moduler:

Lønprognosemodulet

Lønprognosemodulet er baseret på løndata fra SLS/HR-løn som hentes via integration til LDV. Lønprognosemodulet giver overblik over indeværende års lønomkostninger samt de næste 3 års lønomkostninger.

Lønprognosemodulet anvender data fra SLS/HR-løn til fremskrivning, delbudgetter der ikke er personrelaterede, personrelaterede data der ikke findes i SLS f.eks. ledige stillinger, løndata der kun findes i Navision (f.eks. barselsfonden) og til sidst en procentfremskrivning.

Budgetstat

Lønprognosemodulet indeholder en rapport der på baggrund af ovennævnte viser:

Budgetmodulet indeholder følgende elementer:

Budgetmodulet

Budgetmodulet er baseret på regnskabsdata fra Navision Stat og kan med stor fordel kombineres med data fra lønprognosemodulet.

Budgetmodulet har til formål at understøtte udgiftsopfølgningen i statsinstitutioner, således at det interne driftsbudget afspejler hvad der er registreret i SKS.

Den tekniske løsning

Den tekniske løsning i BudgetStat lægger sig op af LDV, da data gemmes i en Microsoft Server database og rapporten afvikles i SQL Server Reporting Services. AD anvendes til afgangssikkerhed og der etableres Linked Server mellem LDV database og lønprognosedatabasen.

Ønsker du en demonstration af produktet eller vil du høre nærmere omkring priser?