Konsulenter,

til dine behov

Konsulenter

I dag er det næsten umuligt at undgå kontakt med databaser. De er overalt hvor vi befinder os, både i vores arbejdsliv og i vores privatliv. Vi ved derfor hvor vigtigt det er med struktureret data der opbevares sikkert. Hos DBVision er vi specialister indenfor Microsoft SQL-databaser, MySQL og Oracle databaser. Vores DBA-konsulenter står klar til at hjælpe jer med alt fra rådgivning og design, udvikling og implementering. Vi hjælper også gerne med re-design og optimering af din nuværende database.

Datamodel

DBA Konsulenter

datawarehouse

Udvikling og applikationer

LDV

Rapportering og Business Intelligence

Oracle-kurser

Foglight® specialister

dba konsulenter

DBA Konsulenter

Redundant og inkonsistent data skaber hurtigt forvirring. Når man arbejder med data er struktur alpha omega. Datamodellering giver det bedste overblik over databasemiljøet. Datamodellering hjælper jer med at vedligeholde jeres data ét sted fra, så I undgår gammel og overflødig data fra forskellige lagre der optager en masse unødvendig plads.

Kontakt os på 35 36 21 44

rapportering og business intelligens

Rapportering og Business Intelligence

Hos DBVision laver vi profesionelle rapporter i rapporterings og analyseværktøjet PowerBI, MS Reporting Services samt Crystal Reports. Ved hjælp af teknologien Business Intelligence kan vi udtrække vigtig og kompliceret data hos jer og konverterer dem til letforståelig datavisualiseringer. På den måde får I hurtigt et overblik over medarbejderdata, løn, økonomi mm.

Kontakt os på 35 36 21 44

Business Intelligence rapportering kombinerer jeres data og giver en flot analytisk indsigt i virksomheden, til rapportering på det niveau I ønsker.

BI-rapportering hjælper jer med at forbedre fremtidens beslutninger og forretningspræstationer på et øjeblik.Med Power BI fra Microsoft bygger DBVision interaktive rapporter, der giver jer det overblik I behøver.

Tag f.eks. et kig i vores PowerBI rapport fra vores applikation GymElev.

visualisering

Er hverken standard visualiseringer eller visualiseringer fra AppSource nok? Hvis du leder efter en bestemt visualisering, der matcher din identitet eller har et helt særligt udtryk, som du ikke kan finde, så lad os lave den for dig.

Vi elsker at tænke kreativt, og vi elsker nye udfordringer. Unikke visualiseringer kan let deles på tværs af din organisation, ligesom de brugerdefinerede PowerBI temaer.

Foglight® Specialister

Vores Foglight® team står klar til at hjælpe jer når en kritisk eller kompliceret situation opstår. Vores specialister i Foglight® hjælper med installering, rapportering og support. Med Foglight® sikre I jeres virksomhed den bedste sikkerhed med periodisk eller konstant database monitorering. Vores Foglight® specialister sørger for rapportering, så I konstant har et overblik over jeres databasedrift. DBVisions Foglight® team tilbyder strategisk rådgivning uanset om I ønsker migerering fra cloud til on-premises eller on-premises cloud. Læs mere om køb af vores licenser her.
foglight specialister